Соціально-психологічний факультет > Анонси кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > «Духовно-моральне виховання дітей і молоді в сучасному освітньому просторі»: у червні вітчизняний та зарубіжний досвід знову розглянуть в УГСП, на конференції з міжнародною участю

Лабораторія духовного розвитку особистості, кафедра психології і педагогіки дошкільної освіти соціально-психологічного факультету Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує науково-педагогічних працівників закладів освіти, докторантів, аспірантів, студентів, представників церков і релігійних організацій, представників неурядових організацій та органів державної влади та місцевого самоврядування взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Духовно-моральне виховання дітей і молоді в сучасному освітньому просторі: вітчизняний та зарубіжний досвід». Вона відбудеться 20-21 червня 2024 року.

Повідомляється, що метою зібрання є обґрунтування теоретико-методологічних і практичних чинників удосконалення духовно-морального виховання в закладах освіти на засадах цінностей української національної та світової культури, обмін досвідом духовно-морального виховання дітей і молоді в різних освітніх інституціях. Участь у ньому безкоштовна, робочі мови – українська та англійська.

Серед співорганізаторів: Національна академія педагогічних наук України, Інститут проблем виховання НАПН України, Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України, ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, Національний університет «Острозька академія», Національний університет «Львівська політехніка», Всеукраїнський фонд сприяння розвитку освіти і культури «Добро», Громадська рада з питань співпраці з церквами та релігійними організаціями при МОН України, Громадська організація «Рух за життя та гідність людини», Громадська організація «Всеукраїнська асоціація педагогів і психологів із духовно-морального виховання», International Public Organization «International Projects» (Швейцарія).

Серед тематичних напрямів роботи конференції:

  • Формування української національної ідентичності в процесі духовно-морального виховання дітей та молоді.
  • Духовно-моральне виховання у закладах дошкільної освіти, закладах загальної середньої освіти.
  • Міжнародний досвід духовно-морального виховання дітей та молоді.
  • Роль та місце закладів вищої освіти в системі духовно-морального виховання майбутніх фахівців.

Більш детальну інформацію щодо умов, підготовки матеріалів та інших деталей участі в науковому зібранні знайдете тут.

Зауважимо, що обов’язковою є реєстрація за посиланням до 10 червня 2024 р., строк подання тез доповідей у google-формі чи на e-mail dmvugsp@gmail.com до 20 червня 2024 р.

Також зазначимо, що зареєстровані учасники конференції отримають посилання для підключення до неї електронною поштою завчасно.

Телефони для довідок щодо участі в конференції:

Химич Нінель Євгенівна, завідувач лабораторії духовного розвитку особистості Університету Григорія Сковороди в Переяславі, кандидат пед. наук, доцент – +380 66 255 5246 (Viber), neonila.himich@gmail.com

Кривенко Олександр Григорович, заступник голови з інформаційної політики, керівник інформаційного департаменту Громадської організації «Рух за життя та гідність людини», магістр освітніх, педагогічних наук, магістр права, +380 63 241 36 81 (Viber, WhatsApp, Telegram), krivenkokorr@ukr.net (основна адреса), akryvenko64@gmail.com (адреса для користування Google програмами)

 

Пресцентр кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти

Категорії