Колективна монографія сковородинівців «European Higher Education in the Realities of the Dimension of Changes and Achievements» отримала золоту медаль на форумі International Salon of Invention and Innovative Entrepreneurship у Молдові

Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри освітології та педагогічної інноватики > Колективна монографія сковородинівців «European Higher Education in the Realities of the Dimension of Changes and Achievements» отримала золоту медаль на форумі International Salon of Invention and Innovative Entrepreneurship у Молдові

Упродовж 16-17 травня 2024 року на базі державного педагогічного університету Іона Гранде в Кишиневі (Молдова) проходив International Salon of Invention and Innovative Entrepreneurship. Серед його учасників була й завідувачка кафедри освітології та педагогічної інноватики соціально-психологічного факультету Університету Григорія Сковороди в Переяславі професорка Ольга Шапран.

У 2024 році участь у форумі International Salon of Invention and Innovative Entrepreneurship взяло більше 800 учасників із багатьох країн світу, зокрема США, Німеччина, Польща, Румунія, Україна, Молдова, Індія, Лівія, Йорданія, Ємен, Філіппіни та інших.

Також у межах зібрання був організований «Book salon», метою якого було визначення найкращого наукового або освітнього видання (scientific literature; teaching support). Раді повідомити за підсумками оцінювання міжнародного журі із понад 97 конкурсантів золоту медаль було присуджено колективній монографії «European Higher Education in the Realities of the Dimension of Changes and Achievements» за науковою редакцією професора, завідувача кафедри освітології та інноваційної діяльності Університету Григорія Сковороди в Переяславі Ольги Шапран. Члени журі відзначили змістовність монографічного видання і виявили бажання поширити його у своїх університетах серед студентської та викладацької спільноти.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі, соціально-психологічний факультет вітає авторський колектив на чолі з Ольгою Іллівною із вагомим визнанням її високих досягнень у сфері вищої освіти та дослідницької роботи світовою спільнотою. Бажаємо Вам подальших успіхів та нових звершень!

 

Пресцентр соціально-психологічного факультету

Категорії