Профорієнтація в дії: викладачі кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання зустрілися з учнями Стовп’язької школи

Соціально-психологічний факультет > Новини факультету > Профорієнтація в дії: викладачі кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання зустрілися з учнями Стовп’язької школи

 З наближенням нового календарного року ми повільно й впевнено наближаємося до початку нової вступної кампанії – для випускників цей час означений тим, аби остаточно визначатися з омріяними закладами освіти та спеціальностями за якими вже незабаром вони розпочнуть навчання. У свою чергу викладачі кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання факультету історичної і соціально-психологічної освіти роблять все належне для того аби зацікавити абітурієнтів вступати саме до нашого закладу, на наш факультет. Відтак сьогодні, 16 грудня, в рамках профорієнтаційної роботи вони зустрілися з учнями 11 класу Стовп’язької загальноосвітньої школи I-III ступенів.

Змістовне проведення заходу забезпечили змістовне проведення запланованого заходу заступниця завідувача кафедри, кандидат історичних наук, доцент Оксана Костенко; заступник завідувача кафедри з наукової роботи, кандидат історичних наук, доцент Володимир Сіропол; кандидат історичних наук, доцент Тетяна Соловйова та РhD (доктор філософії) Роман Коцур.

У ході свого виступу перед школярами доцент Оксана Костенко наголосила на тому, що в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі є студентоцентроване навчання, яке включає в себе низку методів де головна увага фокусується на студентові. У свою чергу доцент Тетяна Соловйова під час своєї презентації зауважила, що УГСП має низку нагород на виставках присвячених освітній діяльності; активно співпрацює з колегами на освітянській ниві в рамках міжнародних договорів та угод, зокрема, з польськими вишами тощо.

Надалі у ході зустрічі було презентовано спеціальності 032. Історія та археологія, 014. Середня освіта (Історія) та 014. Середня освіта (Історія): правознавство, роздано пам’ятки вступника, буклети та візитівки. Проведено анкетування «Встановлення мотивів професійного самовизначення старшокласників» де школярі мали можливість зафіксувати свої вподобання на найближче майбутнє в плані вибору професії.

Наприкінці зустрічі викладачі кафедри запропонували учням завітати на «День відкритих дверей» до нашого університету і дізнатися більше інформації про перспективи навчання в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі, зокрема, на факультеті історичної і соціально-психологічної освіти навчаючись за вище згаданими спеціальностями.

Розраховуємо побачити випускників Стовп’язької школи в лавах здобувачів нашого Університету вже у прийдешньому вересні. Навчайтесь з нами!

Пресцентр кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання

Недавні записи

Категорії