Конкурс наукових робіт з історії України імені Ярослава перенесено на кінець квітня

Соціально-психологічний факультет > Анонси факультету > Конкурс наукових робіт з історії України імені Ярослава перенесено на кінець квітня

У зв’язку з повномасштабним вторгненням військ рф на територію України, тяжкими боями, які проводять «рашисти» проти українських Збройних Сил України та населення, конкурс наукових робіт з історії України імені Ярослава Потапенка «Боротьба за Українську державність: минуле та сучасне», анонсований наприкінці минулого року для учнів закладів загальної середньої освіти перенесено на кінець квітня 2022 року.

Зазначимо, що конкурсні роботи тепер слід надсилати звичайним поштовим відправленням до 30 квітня 2022 р. за адресою: Київська обл, Бориспільський район, місто Переяслав, вул. Сухомлинського, 30, Університет Григорія Сковороди в Переяславі, кафедра історії та культури України та спеціальних історичних дисциплін.

Поза тим, конкурсну роботу слід продублювати на електронну пошту: istorii222@gmail.com, rusyapotapenko007@gmail.com.

Зверніть уваги, що до конкурсної роботи обов’язково подається заявка у довільній формі (із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові конкурсанта, дати його народження, контактного телефону, електронної адреси, місця проживання, повної назви закладу загальної середньої освіти та назви конкурсної роботи).

Акцентуємо вашу увагу на тому, що на конкурс слід подавати самостійно підготовлені наукові роботи, оформлені відповідно до зазначених вимог. Тут же можна ознайомитися із порядком проведення конкурсу, порядком оцінювання та визначення його учасників та подальших переможців.

Інформацію про дату проведення підсумкової конференції буде неодмінно додатково повідомлено на нашому сайті.

Більше інформації за електронною адресою оргкомітету конкурсу istorii222@gmail.com або за телефонами (066)889 45 80 (Тарапон Оксана Анатоліївна) чи (066)177-61-68 (Потапенко Руслана Михайлівна).

Довідково. Ярослав Потапенко – український історик, доктор історичних наук, професор кафедри історії та культури України Університету Григорія Сковороди в Переяславі, учасник Революції гідності. За життя написав кілька книг, захистив дві дисертації, мав більше ста публікацій у наукових збірниках, писав публіцистику. З перших днів Революції Гідності був на Майдані, отримав поранення. Допомагав воїнам АТО, кілька разів їздив у зону бойових дій із волонтерами. Очолював ГО «Майдан Переяславщини». Займався спортом, зокрема, кікбоксінгом. Раптово помер 14 січня 2016 року.

 

Пресцентр кафедри історії та культури України і спеціальних історичних дисциплін

Недавні записи