Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > Героїні невидимого фронту: як сковородинівські здобувачки допомагають захисникам рідної Батьківщини

Здобувачі Університету Григорія Сковороди в Переяславі розуміють, що їх головним обов’язком в умовах воєнного стану є отримання фундаментальних знань щодо опанування обраних спеціальностей, навіть в онлайн-режимі навчання. Підтвердженням цього є майже стовідсоткова відвідуваність занять, повне дотримання розкладу деканату, максимальна активність під час пар, відверті дискусії при обговоренні проблем і обміні думками, а також дієві пропозиції щодо подальшого удосконалення системи дошкільного навчання й виховання ХХІ сторіччя.

Разом з тим, студентки І курсу факультету історичної і соціально-психологічної освіти почали звертатися до викладачів з проханнями дозволити їм пропустити ту чи іншу пару. На вимогу повідомити поважність причин, дівчата, певно, через особисту скромність, повідомили не на загал, а особисто викладачу кафедри психології та педагогіки дошкільної освіти Олександру Савчину, що мають внутрішню потребу допомогти нашим захисникам – воїнам Збройних Сил України, тероборонівцям і добровольцям.

Відтак, віднині студентки групи ДО-11 Валентина Вощук й групи ДО-12 Ольга Савчук готуватимуть обіди для тероборонівців і добровольців, а також будуть пекти домашню здобу воїнам. А здобувачки групи ДО-12 Анна Толочик і Наталія Кратик будуть допомагати у зборі та відправці їжі на передову й плестимуть маскувальні сітки для фронту.

«Скромність дівчат мене вразила до сліз. Я негайно відпустив і благословив їх на почесну працю, що неминуче, крок за кроком, наближатиме Україну, тобто Сили Світла, до перемоги над кремлівськими орками – людоненависниками та дітовбивцями.

Усе, що я міг зробити в той момент, – це негайно висловити їм подяку й шану від всієї родини нашого Університету Григорія Сковороди в Переяславі та виставити їм «максимально» і «відмінно» за пропущені заняття, бо більш щирих і патріотичних відповідей на, поставлені навчальними програмами, питання годі й чекати.

Валюшо, Оленько, Ганнусю й Наталочко, сковородинівці пишаються Вами й тим, що вже незабаром Ви станете навчати і виховувати дошкільнят – майбутнє нашої Батьківщини! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам! Україна понад усе!», – ділиться своїми емоціями Олександр Михайлович

У час, коли наша країна перебуває у такій складній ситуації, активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання – це запорука успіху. Щиро дякуємо людям, які не залишаються осторонь. Нехай вам і надалі вистачає сил та натхнення робити добро.

Пресцентр кафедри психології та педагогіки дошкільної освіти

Недавні записи

Категорії