«Інноваційні технології в дошкільній освіті»: анонсовано уточнену програму проведення V Міжнародної науково-практичної конференції

Соціально-психологічний факультет > Анонси кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > «Інноваційні технології в дошкільній освіті»: анонсовано уточнену програму проведення V Міжнародної науково-практичної конференції

У прийдешній четвер, 14 квітня 2022 року, за ініціативи кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти факультету історичної і соціально-психологічної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології в дошкільній освіті».

 

Зібрання розгляне спектр актуальних проблем розробки та впровадження інноваційних технологій розвитку, виховання і навчання в системі дошкільної освіти в контексті сучасних суспільних трансформацій, стане майданчиком для презентації доробку передових технологій, виокремлення сучасних тенденцій у реалізації інноваційних технологій в дошкільній освіті на всіх її рівнях.

Серед співорганізаторів та учасників конференції вітатимемо представників Відділу дошкільної освіти Директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти МОН України та закладів вищої освіти, зокрема: ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», ДУ «Український інститут розвитку освіти», Інститут проблем виховання НАПН України, Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України, Інституту обдарованої дитини НАПН України, Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, Лієпайського університету (Латвія), Університету Докуз Ейлюль (Туреччина) та Університету в Гданську, Інституту освіти (Республіка Польща). Робочими мовами конференції будуть українська та англійська.

Пленарне засідання розпочнеться о 10:00 на платформі Microsoft Teams (https://cutt.ly/VFvb6TJ). Надалі робота розгорнеться у чотирьох секціях:

Секція 1. «Світовий досвід створення новацій та впровадження інновацій в дошкільній освіті. Інноваційні технології в психології розвитку дитини дошкільного віку. Інноваційні технології психолінгвістичного розвитку дитини дошкільного віку».

Посилання на приєднання: https://cutt.ly/cFQJN7a.

Секція 2. «Інноваційні технології в дошкільній педагогіці (виховання і навчання дошкільника). Інноваційні технології методик дошкільної освіти. Інноваційні технології реалізації перспективності і наступності між дошкільною і початковою освітою».

Посилання на приєднання: https://cutt.ly/wFQJ8jF.

Секція 3. «Інноваційні технології підготовки педагогічних фахівців дошкільного профілю в умовах зміни освітньої парадигми ЗВО. Інноваційні технології підвищення кваліфікації працівників дошкільної освіти. Інноваційні технології та їх реалізація в умовах інтеграції України в європейський освітній простір. Інноваційні управлінські технології та технології менеджменту в системі дошкільної освіти».

Посилання на приєднання: https://cutt.ly/3FQJ6b4.

Секція 4. «Платформи молодого науковця».

Посилання на приєднання: https://cutt.ly/DFQKtBG.

Запрошуємо вас до участі і раді тому, що війна не стане на заваді проведенню нашого зібрання, яке відбудеться вже вп’яте і традиційно об’єднає навколо себе спільноту прогресивних фахівців, практиків дошкільної освіти.

Пресцентр кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти

Категорії