Кафедра психології і педагогіки дошкільної освіти проведе День відкритих дверей для майбутніх вступників на спеціальність «Дошкільна освіта»

Соціально-психологічний факультет > Анонси кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > Кафедра психології і педагогіки дошкільної освіти проведе День відкритих дверей для майбутніх вступників на спеціальність «Дошкільна освіта»

У наступну середу, 25 травня 2022 року, за ініціативи кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти та факультету історичної та соціально-психологічної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться день відкритих дверей для майбутніх вступників спеціальності 012 «Дошкільна освіта».

Зустріч відбуватиметься як в оф-лайні (аудиторії 210, 1 корпус Університету Григорія Сковороди в Переяславі, вул. Сухомлинського, 30) так і наживо на платформі Microsoft Teams за покликанням: https://cutt.ly/RHx4ByQ . Початок зустрічі анонсовано на 14:00.

«Під час проведення заходу представниками факультету, кафедри та приймальної комісією університету надаватиметься інформація про правила вступу на денну та заочно-дистанційну форми навчання в 2022 році, розглядатимуться особливості навчання за освітніми рівнями бакалавр та магістр «Дошкільної освіти». Здобувачі спеціальності поділяться своїм баченням пріоритетності фаху та цікавинками студентського життя. Будемо раді вітати майбутніх абітурієнтів: випускників шкіл, професійних, педагогічних коледжів, фахівців інших спеціальностей, які зацікавлені у здобутті освітніх рівнів бакалавр та магістр дошкільної освіти» – анонсує завідувачка кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти, доктор психологічних наук, професор Лариса Калмикова.

Зазначимо, що дошкільна освіта є важливим етапом для цілісного розвитку дитини. Нині її зміст органічно пов’язаний з ідеями Нової української школи: він забезпечує наступність між дошкільною та початковою освітою в умовах шкільної реформи. Вона є обов’язковою частиною у системі безперервного навчання.

Запрошуємо вас на день відкритих дверей аби переконатися у важливості цієї професії!

 

Пресцентр кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти

Недавні записи

Категорії