Запросили на навчання, презентували спеціальності та багато іншого: кафедра загальної історії, правознавства і методик навчання провела профорієнтаційну зустріч

Соціально-психологічний факультет > Новини факультету > Запросили на навчання, презентували спеціальності та багато іншого: кафедра загальної історії, правознавства і методик навчання провела профорієнтаційну зустріч

На початку травня 2022 року викладачі кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання разом з магістрантами факультету історичної і соціально-психологічної освіти, в рамках профорієнтаційної роботи, провели зустріч з учнями 11 класу Яготинського НВК «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2».

Викладачка, яка забезпечила змістовне проведення запланованого заходу, – кандидат історичних наук, доцент Тетяна Соловйова.

У ході свого виступу Тетяна Миколаївна наголосила, що в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі навчання базується на принципах студентоцентризму. Цей принцип включає в себе низку методів, де головна увага фокусується на студентах. Під час презентації доцент зауважила, що Університет має низку нагород на виставках, присвячених освітній діяльності. А також активно співпрацює з колегами на освітянській ниві в рамках міжнародних договорів та угод, зокрема, з польськими та іншими ЗВО. Це дає можливість обміну між студентами України та Польщі в плані навчання.

У рамках зустрічі було презентовано спеціальності 032 Історія та археологія, 014 Середня освіта (Історія) та 014 Середня освіта (Історія та правознавство), роздано пам’ятки вступнику, буклети та візитівки. Проведено анкетування «Встановлення мотивів професійного самовизначення старшокласників», де школярі мали можливість зафіксувати свої вподобання на найближче майбутнє в плані вибору професії.

Наприкінці зустрічі викладачі кафедри запропонували учням завітати на «День відкритих дверей» до нашого університету і дізнатися більше інформації про перспективи навчання в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі, зокрема, на факультеті історичної і соціально-психологічної освіти, навчаючись за вище згаданими спеціальностями.

Нагадаємо, факультет історичної і соціально-психологічної освіти пропонує тобі опанувати спеціальність «Дошкільна освіта». Поза тим, тут же тебе можуть навчити азам психології чи майстерності соціальної роботи. А ще ФІСПО дає змогу долучитися до сенсаційних відкриттів і розкопок – для цього варто обрати спеціалізацію археологія.

Пресцентр факультету історичної і соціально-психологічної освіти

Категорії