Надали усю необхідну інформацію і провели тренінг: як Олеся Ткаченко та Вікторія Грукач долучилася до профорієнтаційних заходів

Соціально-психологічний факультет > Новини факультету > Надали усю необхідну інформацію і провели тренінг: як Олеся Ткаченко та Вікторія Грукач долучилася до профорієнтаційних заходів

У травні 2022 року викладачі кафедри всесвітньої історії, правознавства і методик навчання Університету Григорія Сковороди у Переяславі, з метою проведення профорієнтаційної роботи, взяли участь у заходах, що були організовані адміністрацією Ревненського ОЗ ЗСО та Гірської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гірської громади Бориспільського району.

Щоб ознайомити учнів із способами вибору професії, провести інформування про якості, які притаманні людям тих або інших професій, допомогти у визначенні своїх інтересів і здібностей, педагоги цих закладів освіти та представники університету провели для учнів випускових класів тренінгове заняття «Формула вибору професії».

До зустрічей долучилися кандидат історичних наук, доцент кафедри Олеся Ткаченко та кандидат юридичних наук, доцент Вікторія Грукач.

У ході проведених заходів учні мали можливість ознайомитися з історією місцевого університету, його перевагами серед інших ЗВО, отримати детальну інформацію щодо факультету історичної і соціально-психологічної освіти, зокрема спеціальності «Історія». Викладачі Університету Григорія Сковороди в Переяславі детально проінформували майбутніх абітурієнтів стосовно правил прийому у 2022 році, а також необхідності вступу саме до закладів освіти України і, звісно, Переяславського університету.

Крім того, Олеся Віталіївна та Вікторія Олександрівна презентували спеціальності 032 Історія та археологія, 014 Середня освіта (Історія) та 014 Середня освіта (Історія та право), роздали візитівки, буклети та пам’ятки вступнику.

Наприкінці зустрічі викладачі університету запросили випускників Ревненського ОЗ ЗСО та Гірської  ЗОШ І -ІІІ ступенів Гірської громади Бориспільського району отримати якісну вищу освіту саме в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі і пообіцяли, за потреби, надати додаткову інформацію про ЗВО, факультет історичної та соціально-психологічної освіти та історичну спеціальність.

Пресцентр кафедри всесвітньої історії, правознавства і методик навчання

Категорії