«Духовно-моральне виховання дітей і молоді в сучасному освітньому просторі: теорія, практика» – конференцію перенесено на 30-31 серпня 2022 року

Соціально-психологічний факультет > Анонси факультету > «Духовно-моральне виховання дітей і молоді в сучасному освітньому просторі: теорія, практика» – конференцію перенесено на 30-31 серпня 2022 року

З метою обґрунтування теоретико-методологічних та практичних чинників вдосконалення духовно-морального виховання в закладах освіти на засадах цінностей національної культури, обмін досвідом духовно-морального виховання дітей і молоді в різних освітніх інституція Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Духовно-моральне виховання дітей і молоді в сучасному освітньому просторі: теорія, практика», яку мали провести в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі 16-17 червня 2022 року перенесено на 30-31 серпня 2022 року.

Повідомляється, що конференція зацікавить науково-педагогічних й педагогічних працівників закладів освіти, наукових співробітників, докторантів, аспірантів, здобувачів вищої освіти різних рівнів, представників релігійних організацій, активних членів територіальних громад.

Серед тематичних напрямів роботи:

  • Формування української національної ідентичності в процесі духовно-морального виховання дітей та молоді.
  • Духовно-моральне виховання у закладах дошкільної освіти.
  • Духовно-моральне виховання у закладах загальної середньої освіти.
  • Використання сучасних освітніх технологій у духовно-моральному вихованні дітей та молоді.
  • Роль та місце закладів вищої освіти в системі духовно-морального виховання майбутніх фахівців.

Форми участі в конференції: виступ із доповіддю на пленарному засіданні (8-10 хв.); виступ із доповіддю на секційному засіданні (3-5 хв.); публікація тез (4-5 ст.) у збірнику. У програму конференції включено відкриття, пленарне засідання, участь у секційних засіданнях і закриття конференції.

Задля участі у її роботі потрібно до 15 травня 2022 року заповнити заявку і надіслати до оргкомітету  разом з тезами доповідей на електронну скриньку: l.duhovnosti@gmail.com

Посилання для участі у конференції буде надіслано на електронну пошту, вказану у заявці, а також буде розміщене у Програмі конференції.

Участь у конференції безкоштовна. Сертифікати будуть розіслані учасникам конференції на електронні скриньки, зазначені в заявці.

Заявка, вимоги до оформлення тез доповіді до наукового збірника та інша більша детальна інформація – в інформаційному листі.

Контактна інформація:

+38 (066) 255-52-46 – Химич Нінель Євгенівна, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач лабораторії духовного розвитку особистості.

+38 (097) 567-49-61 – Литвишко Олена Миколаївна, кандидат педагогічних наук, викладач.

Оргкомітет конференції

Категорії