«Перспективи розвитку сучасної психології»: запрошуємо до участі у одинадцятій Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених

Соціально-психологічний факультет > Анонси факультету > «Перспективи розвитку сучасної психології»: запрошуємо до участі у одинадцятій Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених

Кафедра психології факультету історичної і соціально-психологічної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує усіх охочих молодих вчених взяти участь у ХІ Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених «Перспективи розвитку сучасної психології». Вона відбудеться 3-4 листопада 2022 року в онлайн форматі з використанням інформативно-комунікаційної платформи Microsoft Teams.

Повідомляється, що метою проведення зібрання стане пошук рішень актуальних проблем сучасної психологічної науки, налагодження співпраці між різними ученими і практиками, обмін дослідницьким досвідом і результатами наукових пошуків, напрацювання та презентація інноваційних ефективних психотехнологій.

Участь у конференції стала платною, робочими мовами залишилися українська та англійська, а молоді вчені можуть отримати електронний сертифікат як підтвердження своєї роботи в рамках зібрання.

Участь у конференції – 100 грн. (з програмою та електронним сертифікатом про участь)

Участь у конференції (з програмою та електронним сертифікатом про участь) та публікація статті в електронному варіанті збірника – 150 грн.

Участь у конференції (з програмою та електронним сертифікатом про участь) та публікація статті в друкованому варіанті збірника – 250 грн.

Серед основних напрямів конференції:

  1. Активізація психологічних ресурсів особистості в умовах сучасних викликів.
  2. Актуальні проблеми сучасної вікової та педагогічної психології.
  3. Корекційна психологія та психотерапія.
  4. Основні напрями в роботі психолога-консультанта в сучасних реаліях.
  5. Психологія соціальних комунікацій, міжгрупових взаємин, медіа-психологія.
  6. Соціально-психологічні проблеми організації та управління.
  7. Специфіка роботи психолога в екстремальних та кризових ситуаціях.

Наразі планується наступний регламент роботи конференції:

3 листопада 2022 р. – з 10:00 до 15:00 (пленарне засідання, робота секцій)

4 листопада 2022 р. – з 10:00 до 15:00 (майстер-класи, дискусійні студії))

Програма за посиланням – в розробці

Задля участі в роботі конференції просимо не пізніше як 16 жовтня 2022 року зареєструватися за посиланням – https://cutt.ly/2X7YwVJ.

Слід додати, що в рамках роботи конференції видається збірник наукових праць «Перспективи розвитку сучасної психології» (Випуск 11) який розміщується в репозитарії університету Григорія Сковороди в Переяславі та індексується в Google Scholar.

Інформаційний лист з умовами публікації.

Контактна інформація:

Телефон: +38 063 479 45 75 (Леонід Ніколаєв)

Електронна пошта: psychology.uhsp@gmail.com

Адреса: Київська обл., м. Переяслав, вул. Сухомлинського, 30, ауд. 320 (кафедра психології) Університет Григорія Сковороди в Переяславі

Категорії