Студенти ФІСПО зарекомендували себе старанними фахівцями під час проходження практики: як це було

Соціально-психологічний факультет > Новини факультету > Студенти ФІСПО зарекомендували себе старанними фахівцями під час проходження практики: як це було

Студенти ІІІ курсу факультету історичної та соціально-психологічної освіти спеціальності «Середня освіта (Історія)» упродовж вересня проходили документознавчу та правознавчу практики на базі кількох закладів. Серед них – Переяславське об’єднане управління Пенсійного фонду України Київської області в м. Переяслав, Переяславський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Бориспільському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) та НІЕЗ «Переяслав».

У ході проходження практик студенти ознайомилися з роботою, завданнями, структурою та основними напрямками діяльності зазначених баз практик. Крім того, здобувачі-історики виконали передбаченні програми практик, продемонстрували своє вміння самостійно вирішувати практичні питання, застосовуючи теоретичну базу та чинне законодавство України.

Варто відмітити, що практиканти зарекомендували себе грамотними фахівцями, які володіють хорошими аналітичними і організаторськими здібностями.

Керівники практик відзначили ініціативність, старанність, відповідальність та дисциплінованість майбутніх фахівців за освітньою програмою «Середня освіта (Історія)».

Пресцентр факультету історичної та соціально-психологічної освіти

Категорії