Майбутні менеджери зовнішньоекономічної діяльності зустрілися з представниками Пенсійного фонду України у Переяславі: спілкування організувала кафедра загальної історії, правознавства і методик навчання

Соціально-психологічний факультет > Новини факультету > Майбутні менеджери зовнішньоекономічної діяльності зустрілися з представниками Пенсійного фонду України у Переяславі: спілкування організувала кафедра загальної історії, правознавства і методик навчання

Нині кар’єра вважається однією з головних складових успіху, а рух вгору кар’єрними сходами – межею мрій для багатьох. Багато хто мріє про роботу у державній службі, проте, спершу, не знає до чого готуватися на практиці, з чим доведеться зіткнутися у безпосередній роботі.

У перший день листопада в рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи та з метою залучення студентської молоді до роботи в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Київській області завідувачем кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання, кандидатом історичних наук, доцентом Оксаною Костенко була проведена позанавчальна он-лайн зустріч для студентів І-го курсу спеціальності 073. Менеджмент за освітньою програмою «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» факультету фінансово-економічної та професійної освіти, які вивчають предмет «Трудове право», з представниками підрозділу. Спілкувалися на платформі Microsoft Teams.

За повідомленням організаторів, від імені  Головного управління Пенсійного фонду України в Київській області зі сковородинівцями спілкувалися начальниця відділу обслуговування громадян Тетяна Бугай та головний спеціаліст відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів Тетяна Самійленко. Тетяною Бугай було доведено здобувачам інформацію щодо переваг роботи в державній службі, акцентовано увагу на питаннях як гарантована стабільна виплата заробітної плати, повний соціальний пакет, щорічні та соціальні відпустки, виплата грошової допомоги на оздоровлення, професійний розвиток та інші. Натомість Оксана Самійленко довела до відома присутніх переваги користування електронними сервісами web-порталу Пенсійного фонду України.

З надією на плідну співпрацю у межах даного напряму начальник відділу обслуговування громадян запропонувала студентам проходити практику та стажування в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Київській області та більше приділяти уваги державному сектору в плані працевлаштування. 

 

Пресцентр кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання

Категорії