«Григорій Сковорода і Всесвіт Дошкілля або матриця «Трисонячної єдності»: в УГСП відбудеться гостьова лекція науковиці Наталії Іванової

Соціально-психологічний факультет > Анонси кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > «Григорій Сковорода і Всесвіт Дошкілля або матриця «Трисонячної єдності»: в УГСП відбудеться гостьова лекція науковиці Наталії Іванової

Активно продовжуючи співпрацю між кафедрою психології і педагогіки дошкільної освіти факультету історичної та соціально-психологічної освіти та факультетом дошкільної освіти та музичного мистецтва освіти «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради, завтра, 17 листопада 2022 року, відбудеться гостьова лекція доктора філософських наук, доцента, декана дошкільної освіти та музичного мистецтва КЗВО «Луцький педагогічної коледж» Наталії Іванової до 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди. Тема розмови – «Григорій Сковорода і Всесвіт Дошкілля або матриця «Трисонячної єдності».

Зустріч відбудеться на платформі Microsoft Teams: https://bit.ly/3TGZeXD.

«Запрошуємо всіх сковородинівців – викладачів, студентів Університету та шанувальників творчості Григорія Сковороди з інших вітчизняних закладів вищої освіти відвідати цю лекцію, взяти участь у дискусіях, пошанувавши пам’ять особистості Григорія Сковороди, ім’я якого носить наш університет» – підкреслюють на кафедрі психології і педагогіки дошкільної освіти.

 Довідково. За повідомленням кафедри сковородинівського закладу, магістранти спеціальності 012 Дошкільна освіта проходять педагогічну практику в коледжі як майбутні викладачі дитячої психології, дошкільної педагогіки й окремих методик. Взаємодія підрозділів у коледжі відбувається в кількох напрямах, зокрема науковому, методичному, навчальному. Викладачі коледжу беруть активну участь у щорічних міжнародних науково-практичних конференціях «Інноваційні технології в дошкільній освіті», які проводить кафедра, активно виступають на пленарних і секційних засіданнях. Відбувається обмін науковою і методичною літературою. Студенти коледжу – постійні учасники днів відкритих дверей, які організовує Університет і кафедра психології і педагогіки дошкільної освіти.

Пресцентр кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти

Недавні записи

Категорії