Оксана Костенко провела відкрите заняття з курсу «Правознавство»: хто став гостями та як відгукнулися колеги з кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання

Соціально-психологічний факультет > Новини факультету > Оксана Костенко провела відкрите заняття з курсу «Правознавство»: хто став гостями та як відгукнулися колеги з кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання

2 листопада 2022 року доцент, завідувачка кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання факультету історичної та соціально-психологічної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі, кандидат історичних наук, доцент Оксана Костенко провела відкрите семінарське заняття для студентів ІІІ-го курсу спеціальності 014. Середня освіта (Історія), на якому були присутні не тільки її колеги-кафедрали, а й гості з Переяславського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Бориспільському районі Київської області. Тема зустрічі мала тему «Сімейне законодавства в умовах воєнного стану в межах курсу «Правознавство».

У ході заняття було з акцентовано увагу на питанні одруження протягом 24 годин після подачі заяви майбутнім подружжям. Також Оксана Олексіївна разом зі студентами розбирали процедуру та механізм укладення шлюбу з військовослужбовцем через застосунок «Дія», який стосується нововведень.

Слід наголосити, що на занятті також був присутній гість від органів державної влади, а саме представник РАЦСу, який підсилив теоретичні положення практичними напрацювання, що лише додавало атмосфери заняттю, яке пройшло у теплій атмосфері. Студенти задавали питання, на які отримали відповіді як від викладача, так і від гостя заняття практика.

Поза тим на семінарському занятті були присутні колеги Оксани Костенко, які відзначили високий методичний рівень проведення пари. Зокрема, кандидат історичних наук, доцент Володимир Сіропол відзначив високий рівень професіоналізму, особливо цікавим було поєднання теорії з практикою. Натомість кандидат історичних наук, доцент Олеся Ткаченко відмітила методичну сторону проведеного заняття, вказавши, що завдяки саме бесіді вдалося створити саме ту атмосферу, яка налаштовувала на роботу.

Пресцентр кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання

Категорії