Соціально-психологічний факультет > Анонси кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > «Психолінгвістика в сучасному світі»: пленарне засідання Міжнародної науково-практичної конференції заплановане на 15 грудня

Науково-практичних конференцій, які відбувалися на базі Університету Григорія Сковороди в Переяславі протягом цього року, направду не злічити. А втім, усі хто цікавиться теоретичними та прикладними аспектами психолінгвістики, найбільше чекають на традиційне зібрання, яке нині анонсує кафедра психології і педагогіки дошкільної освіти факультету історичної і соціально-психологічної освіти УГСП та громадська організація «Всеукраїнська асоціація психолінгвістів», – пленарне засідання Міжнародної науково-практичної конференції «Психолінгвістика в сучасному світі».

 У 2022 році воно відбудеться 15 грудня о 10:00 на платформі Microsoft Teams. Долучитися до заходу можна буде за посиланням.

 За повідомленням організаторів конференція збере науковців з різних галузей: психологів, лінгвістів, нейролінгвістів, дослідників соціальної комунікації, етнічних психологів, психіатрів, психоаналітиків, юристів, психоконсультантів. Поза тим подарує нагоду грунтовного спілкування з практиками різних сфер діяльності суспільства: освіта, журналістика, ЗМІ, право, політика, психотерапія, кібернетика, реклама, медицина тощо.

Планується, що до розмови долучаться Саманта Курле і Река Р. Яблонка з Великобританії, Олександр Капранов з Норвегії, Нілуфер Нарлі і Огюзкан Каракайя з Туреччини та партнери з інших країн, а також відомі українські психолінгвісти Олександр Холод, Марина Навальна та інші.

Після пленарного засідання Міжнародна науково-практична конференція розгорнеться у кількох секціях. Зважте на те, що робочими мовами конференції будуть українська, англійська, та мови країн Європейського Союзу.

Представлені матеріали будуть у вільному доступі для громадськості на офіційному сайті конференції. Це сприятиме більш глобальному обміну знаннями.

З року в рік, міжнародна науково-практична конференція під назвою «Психолінгвістика в сучасному світі» зберігає наукові традиції вітчизняної та зарубіжної психолінгвістики, розвиває існуючі підходи до досліджень психолінгвістичних феноменів, пропонує нові погляди на явища мови і мовлення людини й презентує найновіші результати психолінгвістичних розвідок. Запрошуємо вас до участі та сподіваємося, що ніщо не стане на заваді її проведенню і цьогоріч.

Оргкомітет конференції

Недавні записи

Категорії