Роман Коцур та Володимир Сіропол розповіли про переваги навчання в УГСП випускникам Старобезрадичівського ліцею

Соціально-психологічний факультет > Новини факультету > Роман Коцур та Володимир Сіропол розповіли про переваги навчання в УГСП випускникам Старобезрадичівського ліцею

В умовах викликів воєнного часу колектив кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання продовжує свою профорієнтаційну діяльність. Використовуючи досвід минулих напрацювань, 2 березня 2023 року доценти Роман Коцур та Володимир Сіропол організували онлайн-зустріч з учнями 11 класу Старобезрадичівського ліцею Козинської селищної ради Обухівського району Київської області.

Захід відбувся за підтримки відділу профорієнтації та працевлаштування УГСП, а також заступниці директора Старобезрадичівського ліцею Віри Горової.

У ході зустрічі викладачі кафедри ознайомили учнів з промо-роликами про наш університет та розповіли про спеціальності, які тут можна здобути.

Роман Коцур, зокрема, наголосив, що в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі навчання базується на принципах студентоцентризму – це включає в себе низку методів, де головна увага фокусується на студентах.

Під час презентації університету доцент Володимир Сіропол зауважив, що наш заклад освіти має низку нагород з виставок, присвячених освітній діяльності. Крім того, УГСП активно співпрацює з колегами на освітянській ниві в рамках міжнародних договорів та угод, що дає можливість обміну між студентами в плані навчання.

Спікери окремо зупинилися на представленні спеціальностей 032 «Історія та археологія» і 014 «Середня освіта (Історія)», у межах якої реалізовуються дві освітні програми: «Середня освіта (Історія)» та «Середня освіта (Історія, правознавство».

Наприкінці зустрічі викладачі кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання запропонували учням завітати на День відкритих дверей до нашого університету і дізнатися більше інформації про перспективи навчання в УГСП, зокрема на факультеті історичної і соціально-психологічної освіти.

 

Пресцентр кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання

Категорії