На донецькому напрямку у бою загинув студент-історик факультету Владислав Март’янов

Соціально-психологічний факультет > Співчуття > На донецькому напрямку у бою загинув студент-історик факультету Владислав Март’янов

Закінчення минулого тижня принесло болючу втрату для сковородинівської родини – 10 березня 2023 року на донецькому напрямку загинув воїн, студент ІІІ курсу за спеціальністю 014 «Середня освіта (Історія)» факультету історичної та соціально психологічної освіти, 43-річний Владислав Март’янов.

Як земляки з рідної Баришівки, так і сковородинівці згадують Владислава Петровича як неймовірно щиру та прекрасну людину. Він завжди посміхався та підтримував інших. Чоловік з великої літери, який боронив нашу країну до останнього подиху. У Март’янова залишилось троє діток.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі, факультет історичної та соціально психологічної освіти, рідна кафедра історії і культури України та спеціальних історичних дисциплін та одногрупники захисника висловлюють найщиріші слова співчуття та підтримки рідним та близьким, усім хто знав Владислава.

Бракує слів аби осягнути нову втрату, але ми обіцяємо пам’ятати про всіх полеглих та своїм життям і діяльністю дорівнятися до них, помститися за кожного і кожну з них ворогу.  

 

Пресцентр кафедри історії і культури України та спеціальних історичних дисциплін

Недавні записи

Категорії