«Великодні забави»: сковородинівці завітали до виховнців ЗДО «Сонечко» та «Золотий ключик» з подарунками та цікавою програмою

Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > «Великодні забави»: сковородинівці завітали до виховнців ЗДО «Сонечко» та «Золотий ключик» з подарунками та цікавою програмою

Багаторічною традицією лабораторії духовного розвитку особистості Університету Григорія Сковороди в Переяславі стало проведення всеуніверситетських студентських благодійних акцій, зокрема навесні – перед Великоднем. 21 квітня 2023 року у формі розваги відбулася одна з них – «Великодні забави».

У цей день здобувачі завітали до вихованців закладів дошкільної освіти «Сонечко» та «Золотий ключик», де зараз, зважаючи на безпекову ситуацію, навчаються усі дошкільнята міста, і провели відтворення обряду свята Воскресіння Христового. По завершенню  дітям подарували книги-розмальовки, презентовані Всеукраїнськими благодійними фондами «Добро» та «Східноєвропейська гуманітарна місія». Захід приніс масу задоволення дітям та дорослим, викликав  позитивні емоції та веселий настрій у всіх учасників.

Велика подяка студентам І курсу,  факультету історичної та соціально-психологічної освіти, спеціальності «Дошкільна освіта» Юлії Брик, Владиславі Гриценко, Катерині Пипко, Валерії Бобровській за проявлену ініціативу, творчість, наснагу та активність під час проведення благодійної акції, а також адміністрації УГСП за постійну допомогу та підтримку подібних заходів.

 

Пресцентр лабораторії духовного розвитку  особистості

Недавні записи

Категорії