Студентка ФІСПО Юлія Брик у своїй першій Всеукраїнській олімпіаді виборола ІІІ місце: дівчина поділилася враженнями від участі

Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > Студентка ФІСПО Юлія Брик у своїй першій Всеукраїнській олімпіаді виборола ІІІ місце: дівчина поділилася враженнями від участі

28-29 квітня 2023 року Науково-дослідна лабораторія християнської етики, психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія» організувала чергову XV Всеукраїнську олімпіаду «Юні знавці Біблії – 2023», у якій студентка І курсу спеціальності 012 «Дошкільна освіта» факультету історичної і соціально-психологічної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі Юлія Брик виборола ІІІ місце.

Організатори обрали для олімпіади досить актуальну тематику – «Виховуємо патріотів України – захисників рідної землі».

«Коли нашій групі запропонували взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді, я відразу погодилася, оскільки змалечку зростала в християнській родині і вивчала Біблію», – ділиться власними враженнями від проведеного наукового, виховного і світоглядного заходу Юлія Брик.

Вона розповідає, що олімпіада проходила в 2 етапи: «На першому етапі я успішно виконала тестові завдання. Для другого етапу Олімпіади потрібно було виконати домашнє завдання й 29 квітня його захистити. Перед конкурсантами було поставлено завдання дослідити текст Святого Письма в контексті теми «Ростемо патріотами України – захисниками рідної землі». Потрібно було пояснити, як ти опікуєшся захистом рідної землі в часи ворожої (російської) агресії. Вважаю, що з цим завданням я успішно впоралася, захистила свою доповідь. Звісно, не обійшлося без переживання й хвилювання, адже я вперше брала участь у Всеукраїнській олімпіаді».

Однак, за словами студентки, з підтримкою наукового керівника, доцента кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти Нінель Химич було набагато простіше й емоційно комфортніше.

«Хочу відмітити привітну, дружню й позитивну атмосферу, яка панувала впродовж обох днів олімпіади, тому й надалі планую брати участь у цьому цікавому й безсумнівно потрібному науковому заході», – додає Юлія.

Деканат, професорсько-викладацький склад і студентство факультету історичної і соціально-психологічної освіти УГСП щиро вітають Юлію Брик зі здобутою перемогою у XV Всеукраїнській олімпіаді «Юні знавці Біблії – 2023». Бажаємо доброго фізичного й духовного здоров’я, душевного спокою, невичерпного оптимізму, взяття нових наукових і життєвих висот, плідної роботи на благо українського суспільства й рідної України.

 

Пресцентр факультету історичної і соціально-психологічної освіти

Недавні записи

Категорії