На війні загинув випускник університету, солдат Олександр Горбатенко

Соціально-психологічний факультет > Співчуття > На війні загинув випускник університету, солдат Олександр Горбатенко

Стало відомо про те, що 18 червня під час виконання бойового завдання у районі Красногорівки на Донеччині загинув старший сапер 1 відділення інженерно-саперного взводу аеромобільного батальйону Збройних Сил України, солдат Олександр Горбатенко. Він випускник історичного факультету (нині – факультет історичної і соціально-психологічної освіти) Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Відомо, що Горбатенко ревно захищав Україну з серпня 2022 року, був відповідальним та брав активну участь у обороні України, нашому захисті від рашистів, які віроломно й повномасштабно ввірвалися на територію України торік.  Про дату і місце прощання з воїном буде повідомлено додатково.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі, факультет історичної і соціально-психологічної освіти висловлює сердечні слова співчуття рідним та побратимам, усім, найперше, сковородинівцям, які знали і поважали загиблого. Герої не вмирають – вони й далі гарцюють «на небесних конях» обороняючи рідну землю у складі її небесних покровителів.

Вільного лету, Воїне!

 

Пресцентр факультету історичної і соціально-психологічної освіти

Недавні записи

Категорії