Сковородинівцям розкажуть про технології соцроботи на рівні громади в контексті викликів воєнного часу: дедлайн реєстрації на онлайн-івент збігає вже сьогодні

Соціально-психологічний факультет > Анонси факультету > Сковородинівцям розкажуть про технології соцроботи на рівні громади в контексті викликів воєнного часу: дедлайн реєстрації на онлайн-івент збігає вже сьогодні

Навчально-методична лабораторія психології групової роботи Університету Григорія Сковороди в Переяславі та Громадська організація «Соціальна синергія» запрошують психологів, соціальних працівників, педагогів та волонтерів взяти участь у навчанні з основ кейс-менеджменту для надавачів соціальних послуг: кейс-менеджерів, членів МДК та осіб, які приймають рішення. Відтак маємо нагоду запросити вас захід, присвячений розгляду теоретичних та практичних аспектів кейс-менеджменту і розвитку професійних компетенцій у цій галузі.

Як анонсують організатори, у ході його проведення ви матимете можливість: ознайомитися з основними принципами і технологіями ведення кейсів, що дозволить ефективно керувати випадками та забезпечити якісне надання соціальних послуг; дізнатися про етапи, процедури та алгоритми гуманітарного кейс-менеджменту, що стане важливим інструментом у вашій професійній діяльності; зрозуміти, як розвивати професійні компетенції кейс-менеджерів та інших фахівців, щоб забезпечити якісні соціальні послуги на рівні громади й вдосконалити навички роботи в команді та сприяти згуртуванню МДК (міждисциплінарних команд), а також покращити міжвідомчу взаємодію.

«Цей захід надасть вам можливість розширити свої знання і отримати практичні навички, необхідні для успішного виконання вашої професійної діяльності. Приєднуйтесь до нас і станьте більш кваліфікованим фахівцем у сфері кейс-менеджменту!», – акцентують увагу організатори в програмі заходу, яку можна переглянути тут:  https://cutt.ly/Twu1axRZ.

Про тренера. Наталія Кривоконь доктор психологічних наук, член редколегії фахових видань з психології та соціальної роботи (категорія В), член спеціалізованої Вченої ради Д 64.051.08 з психології Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Сферою наукових та професійних інтересів є соціальна та практична психологія, кризова психологія, психологія соціальної роботи, соціальна робота і соціально-правовий захист. Є активним розробником та одним із авторів державного галузевого стандарту підготовки соціальних працівників за спеціальністю «Соціальна робота».

Наталія Іванівна розробила та впровадила систему соціально-психологічного забезпечення розвитку соціальних послуг і діяльності соціальних служб в Україні, а також оцінку персоналу, що працює за технологією кейс-менеджменту. Реалізує авторську модель супервізії в системі кейс-менеджменту для соціальних служб різних форм власності та підпорядкування. Здійснює супервізію на регулярній основі в Україні та закордоном.

Зареєструватися на онлайн-тренінг можна до сьогодні, 6 липня 2023 року до 23:00 за посиланням – https://forms.gle/fep6oWoCBmJCfTGfA.

 

Інформацію розміщено на правах партнерства

Недавні записи

Категорії