В УГСП стартує набір слухачів на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗДО: коли та за якими сертифікованими програмами

Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > В УГСП стартує набір слухачів на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗДО: коли та за якими сертифікованими програмами

1 вересня 2023 року в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі розпочинається набір слухачів на курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗДО за сертифікованими програмами: «Управління закладом дошкільної освіти та організація освітнього процесу» (без присвоєння нового рівня освіти) і «Вихователь закладу дошкільної освіти» (без присвоєння нового рівня освіти).

Реєстрація здійснюється онлайн відповідно до освітніх компонентів за посиланням.

Сертифіковані програми побудовані з урахуванням положень:

1) професійного стандарту «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти», затвердженого Міністерством економіки України (Наказ № 620-21 від 28 вересня 2021 р.), та затверджена Вченою радою Університету Григорія Сковороди в Переяславі (протокол № 10 від 25.05.2023 р.);

2) професійного стандарту «Вихователь закладу дошкільної освіти» (Наказ Мінекономіки України №755-21 від 19.10.2021), та затверджена Вченою радою Університету Григорія Сковороди в Переяславі (протокол № 11 від 29.06.2023 р.).

У забезпеченні роботи курсів беруть участь члени кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти – доктори і кандидати психологічних і педагогічних наук, професори, доценти, фахівці управління освітою.

Вартість курсів підвищення кваліфікації становить 520 грн. (1 кредит). Оплата здійснюється як фізичними, так і юридичними особами.

Навчання на курсах підвищення кваліфікації здійснюється у зручному для слухачів форматі – можна долучитися як офлайн, так і онлайн.

Університет також запрошує на навчання на другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальністю 012 Дошкільна освіта без вступних іспитів, лише за мотиваційним листом працівників ЗДО, які мають вищу освіту «Магістр», або «Спеціаліст» за іншими спеціальностями.

Зв’язатися з організаторами курсів підвищення кваліфікації можна за:

– електронною адресою: preschool.courses@gmail.com,

– телефонами: +38 (067) 907-60-30; +38 (095) 460-94-48; +38 (093) 625-49-52.

 

Пресцентр кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти

Недавні записи

Категорії