«Перспективи розвитку сучасної психології»: запрошуємо науковців долучитись до всеукраїнської конференції

Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри психології > «Перспективи розвитку сучасної психології»: запрошуємо науковців долучитись до всеукраїнської конференції

Кафедра психології факультету історичної і соціально-психологічної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує взяти участь у роботі ХІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених «Перспективи розвитку сучасної психології». Вона відбудеться 2-3 листопада 2023 року в он-лайн форматі з використанням інформативно-комунікаційної платформи Microsoft Teams.

За повідомленням організаторів, основною метою конференції є пошук рішень актуальних проблем сучасної психологічної науки, налагодження співпраці між різними ученими і практиками та обмін дослідницьким досвідом і результатами наукових пошуків, напрацювання та презентація інноваційних ефективних психотехнологій.

Серед основних напрямів роботи конференції є:

  • Концептуальні питання сучасної психології.
  • Психологія соціальних комунікацій та групової взаємодії.
  • Специфіка роботи психолога в екстремальних та кризових ситуаціях.
  • Активізація психологічних ресурсів особистості в умовах соціальних викликів.

Офіційні мови конференції: українська, англійська.

Кожен учасник зібрання зможе відкрити для себе нові можливості:

  • Побути в колі однодумців та науково-практичній спільноті, де ви зможете обговорити актуальні наукові та практичні питання, обмінюватися ідеями та досвідом.
  • Набути досвід публічної презентації ваших наукових доробків перед визнаними фахівцями та іншими учасниками конференції.
  • Опублікувати ваші матеріали емпіричних досліджень у нашому збірнику наукових праць, що додасть авторитету вашим дослідженням та розповсюдить їх серед широкої аудиторії.
  • Розширити свій репертуар прикладних технік і підходів у роботі з клієнтами, отримавши нові інсайти та інструменти від наших експертів.
  • Отримати сертифікат учасника конференції, який враховується як 0,4 кредити ECTS та підтверджує вашу активну участь у підвищенні кваліфікаціїі.

Пропонуємо ознайомитись з регламентом роботи конференції:

2 листопада 2023 р. – з 10:00 до 15:00 (пленарне засідання, робота секцій)

3 листопада 2023 р. – з 10:00 до 15:00 (майстер-класи, дискусійні студії)

Формати участі:

  • Участь у якості учасника без підтверджувальних документів – безкоштовно.
  • Участь в роботі конференції: програма, сертифікат – 100 грн.
  • Участь в роботі конференції: програма, сертифікат, публікація тез в електоронному форматі збірника – 150 грн. (+ 50 друкований).
  • Участь в роботі конференції: програма, сертифікат, публікація статті в електоронному форматі збірника – 200 грн. (+ 75 друкований).

Також, в рамках роботи конференції, видається збірник наукових праць «Перспективи розвитку сучасної психології» (Випуск 13) який розміщується в репозитарії Університету Григорія Сковороди в Переяславі та індексується в Google Scholar.

Збірник видається з метою апробації наукових досліджень та практичних доробок учасників конференції, а також задля популяризації кращого досвіду в сфері збереження ментального здоровʼя населення, – підкреслюють організатори.

Задля участі в роботі конференції просимо зареєструватися за посиланнямhttps://cutt.ly/9wxe5d86 (до 22 жовтня 2023 р.).

Інформаційний лист з умовами публікаціїhttps://cutt.ly/QwxeNzRW

Контакти:

Телефон: +38 063 479 45 75 (Леонід Ніколаєв)

Електронна пошта: psychology.uhsp@gmail.com

Адреса: 08401, Київська обл., м. Переяслав, вул. Сухомлинського, 30, ауд. 320 (кафедра психології) Університет Григорія Сковороди в Переяславі

З повагою Організаційний комітет конференції

Категорії