Магістрантам-психологам ОПП «Консультативна психологія» презентували книгозбірню УГСП

Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри психології > Магістрантам-психологам ОПП «Консультативна психологія» презентували книгозбірню УГСП

У понеділок, 18 вересня 2023 р., на платформі Microsoft Teams відбулася чергова зустріч здобувачів освітньо-професійної програми «Консультативна психологія» (психологів-магістрів ФІСПО 1 та 2 курсів з директором бібліотеки УГСП Ольгою Шкирою.

Під час події студенти-магістранти були ознайомлені з наявними ресурсами бібліотеки спрямованими на підтримку наукових, навчально-методичних та практичних напрямів діяльності. Поза тим вони були детально ознайомлені з функціонуванням читальних залів, науково-бібліографічних та інформаційно-довідкових відділів бібліотеки. Велика увага студентів була приділена ознайомленню з різними ресурсами та послугами бібліотеки, які доступні на веб-сайті.

Під час зустрічі було висвітлено особливості роботи з репозитарієм, електронними ресурсами, періодичними виданнями та науковими працями викладачів психології факультету історичної і соціально-психологічної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Студенти отримали інформацію щодо культурно-просвітницьких заходів, ініційованих бібліотекою та можливостей їх участі у цих заходах. Принагідно, у рамках зустрічі, було представлене нове наукове видання під назвою «Психологія і суспільство».

Крім того магістранти отримали вичерпну інформацію про багатий фонд книгозбірні, спрямований на психологічну консультацію й можливість використовувати онлайн-підручники. Здобувачі дізналися про механізми і процедури того, як долучитися до сучасних можливостей бібліотеки УГСП та отримати додаткові інформаційні ресурси для підготовки до занять й написання магістерських досліджень.

Важливо підкреслити, що ця зустріч відкрила перед молодими науковцями безмежні можливості отримання інформації з першоджерел та найсвіжіших наукових досліджень у галузі психології. Взаємодія з бібліотекою Університету Григорія Сковороди в Переяславі, яка має доступ до великої кількості академічних баз даних і наукових журналів, надає студентам та магістрантам унікальну можливість ознайомитися з останніми даними в галузі психології. Це допомагає молодим дослідникам побудувати свої роботи на найсучасніших знаннях і робити вагомий внесок у розвиток психологічної науки.

Така співпраця з бібліотекою є фундаментальною для успішної наукової кар’єри і дозволяє молодим психологам розвивати свої наукові навички, створювати якісні наукові дослідження та сприяє підвищенню рівня науково-практичних компетенцій в цій галузі. Наукова бібліотека УГСП стала надійним партнером для молодих дослідників у їхньому пошуку та розвитку наукової інформації у сфері психології.

 

Пресцентр кафедри психології

Категорії