Практиканти кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти пройшли педагогічну практику у фахових коледжах всієї України – від Луцька до Одеси

Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > Практиканти кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти пройшли педагогічну практику у фахових коледжах всієї України – від Луцька до Одеси

З 18 вересня по 05 жовтня 2023 року на ІІ курсі магістратури заочної форми навчання кафедрою психології і педагогіки дошкільної освіти факультету педагогічної освіти, психології і соціальної роботи Університету Григорія Сковороди в Переяславі згідно з освітньо-професійною програмою зі спеціальності 012 Дошкільна освіта в університеті була організована і проведена педагогічна практика в фахових коледжах: КЗВО «Луцький педагогічний коледж» КЗ «Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка», КЗ КОР «Богуславський гуманітарний фаховий коледж ім. І.С. Нечуя-Левицького», КЗ «Одеський педагогічний фаховий коледж».

Як розповідають на кафедрі, під керівництвом досвідчених методистів і викладачів коледжів магістранти мали змогу долучитися до освітнього процесу, підготувати і провести заняття з дошкільної педагогіки, дитячої психології та методик дошкільної освіти. У ході практики студенти проявили значний інтерес, оволоділи уміннями і навичками підготовки конспектів і проведення навчальних занять з дисциплін дошкільної освіти тощо.

«Усі студенти зазначили, що вони оволоділи новими фаховими компетентностями щодо викладацької діяльності у закладах передвищої освіти, значно поглибили загальні компетентності. Усі вони у своїх звітах відмітили користь цієї практики для розширення можливостей подальшого працевлаштування і професійного зростання. Студенти були задоволенні ставленням викладачів коледжів до них, тією професійною увагою і повагою яка була приділена здобувачам, за що всі здобувачі дуже вдячні», – розповідають на кафедрі психології і педагогіки дошкільної освіти.

Завідувач кафедри доктор психологічних наук, професор, академік Національної академії вищої освіти України Лариса Калмикова висловлює щиру вдячність колегам за співробітництво й високопрофесійну організацію педагогічної практики.

 

Пресцентр кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти

Недавні записи

Категорії