В УГСП завершили навчання слухачі курсів підвищення кваліфікації за сертифікованою програмою «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти» спеціальності 012 Дошкільна освіта

Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > В УГСП завершили навчання слухачі курсів підвищення кваліфікації за сертифікованою програмою «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти» спеціальності 012 Дошкільна освіта

В Університеті Григорія Сковороди в Переяславі завершили навчання слухачі курсів підвищення кваліфікації за сертифікованою програмою «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти» спеціальності 012 Дошкільна освіта. Курси було організовано колективом кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти соціально-психологічного факультету Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Як повідомляє пресцентр кафедри, керівники закладів дошкільної освіти України з Київщини, Черкащини, Харківщини та Дніпропетровщини з захопленням сприймали зустрічі з відомими професорами, зокрема Тетяною Степановою, Тамілією Доцевич й Іриною Луценко.

Робота курсів проходила за допомогою ресурсів навчального порталу УГСП, що дало можливість слухачам обговорити з професорами низку питань, які стосуються їхньої професійної діяльності. Робота відбувалася під керівництвом доктора психологічних наук, професора, академіка Національної академії вищої освіти та Міжнародної академії наук педагогічної освіти, головної редакторки збірника наукових праць «Psycholinguistics», голови правління громадської організації «Всеукраїнська асоціація психолінгвістів» (ВАПЛ), завідувачки кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти Лариси Калмикової.

Переконані, що така взаємодія практичних працівників і науковців посприяла  розвиненості низки компетентностей, визначених Професійним стандартом керівника закладу дошкільної освіти.

 

Пресцентр кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти

Недавні записи

Категорії