УГСП та Ізмаїльський державний гуманітарний університет продовжує співпрацю щодо взаємної внутрішньої академічної мобільності

Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > УГСП та Ізмаїльський державний гуманітарний університет продовжує співпрацю щодо взаємної внутрішньої академічної мобільності

На порубіжжі осені та зими 2023 року тривала реалізація укладеного між Університетом Григорія Сковороди в Переяславі та Ізмаїльським державним гуманітарним університетом Договору про співпрацю  в освітньо-науковій діяльності з метою реалізації внутрішньої академічної мобільності. Цього разу студенти Ізмаїльського державного гуманітарного університету мали змогу отримувати знання від фахівців Університету Григорія Сковороди в Переяславі, а сковородинівці навзаєм слухали лекції та виконували практичні завдання під керівництвом провідних фахівців з Ізмаїлу.

Як розповідають на кафедрі психології і педагогіки дошкільної освіти соціально-психологічного факультету Університету Григорія Сковороди в Переяславі, третьокурсники спеціальності «Дошкільна освіта» приділяли особливу увагу лекційним заняттям та представляли практичні роботи з різних курсів, зокрема «Теорія та методика ознайомлення дітей з природою»,  «Використання мультимедійних технологій в ЗДО»,  «Соціалізація дітей дошкільного віку засобами казки» та «Психологія творчості».

Безпосередню участь у цій події взяли викладачки кафедри Наталя Бочаріна та Тамара Андреєва, які поділилися враженнями від співпраці, високо оцінюючи впевненість, компетентність та відповідальність студентів й підкреслюючи приємність співпраці та високу якість виконання практичних завдань:

«Студенти вразили своєю впевненістю, високою компетентністю та відповідальністю у виконанні практичних завдань. Робота з ними принесла тільки  задоволення», – каже Наталія Бочаріна.

«Під час лекцій і практичних занять студенти вразили високою мотивацією до вивчення професії, широким кругозором та наполегливістю», – говорить натомість Тамара Андреєва характеризуючи мотивацію студентів та їх старанність як під час лекцій, так і практичних занять.

Також слід відзначити Ельвіри Зафіруліну, яка брала участь у Всеукраїнському конкурсі «З Григорієм Сковородою крокуємо в майбутнє». Її внесок у номінації «Наукові розвідки про життєвий шлях і творчу спадщину Г. Сковороди» був відзначений почесним ІІ місцем.

Університетська співпраця та активна участь студентів у важливих заходах свідчать про високий рівень навчання та зацікавленість молодого покоління у розвитку науки та культури.

 

Пресцентр психології і педагогіки дошкільної освіти

Недавні записи

Категорії