Наприкінці листопада в УГСП говорили про пробаційні програми як інноваційні технології соціальної роботи: як це було

Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи > Наприкінці листопада в УГСП говорили про пробаційні програми як інноваційні технології соціальної роботи: як це було

30 листопада 2023 року на запрошення доцента кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи соціально-психологічного факультету Любові Басюк,  для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Соціальна робота» Університету Григорія Сковороди в Переяславі була проведена гостьова онлайн-лекція на тему: «Пробаційні програми, як інноваційні технології соціальної роботи із суб’єктами пробації». Тему розкривали керівник Бориспільського районного відділу № 2 філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області Василь Паламарчук та провідний інспектор відділу Сергій Шульга.

За повідомленням пресцентру кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, захід був спрямований на поглиблене вивчення пробаційних практик та їхнього впливу на соціальну сферу.

Поза тим, під час зустрічі, було детально розглянуто особливості роботи територіального відділу, а особливу увагу приділили аспектам, що стосуються неповнолітніх.

Зустріч відзначилася активним обговоренням шляхів подальшої співпраці між «Центром пробації» та Університетом Григорія Сковороди в Переяславі, спрямованої на формування висококваліфікованого кадрового резерву та вдосконалення соціальної роботи в системі пробації.

 

Пресцентр кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи

Недавні записи

Категорії