У ході робочого звіту соціально-психологічного факультету обговорювали ряд актуальних питань та взаємодію науково-педагогічного колективу з керівництвом УГСП

Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > У ході робочого звіту соціально-психологічного факультету обговорювали ряд актуальних питань та взаємодію науково-педагогічного колективу з керівництвом УГСП

Плідна та всеохопна комунікація керівництва Університету Григорія Сковороди в Переяславі, зокрема ректора  Віталія Коцура, з колективом закладу стала важливою практикою, надійною основою для спільної роботи та розвитку. На нещодавній зустрічі науково-педагогічних працівників соціально-психологічного факультету з адміністрацією університету відбулася відверта розмова, у ході якої декан факультету Борис Дем’яненко представив докладний звіт про роботу факультету минулого року.

Завідувачі кафедр факультету та їх заступники, серед яких кандидат філософських наук, доцент Сергій Рик (кафедра філософії і соціальної антропології імені професора І.П. Стогнія); кандидат психологічних наук, доцент, заступник завідувача кафедри Світлана Герасіна (кафедра психології); доктор психологічних наук, професор Лариса Калмикова (кафедра психології і педагогіки дошкільної освіти); доктор педагогічних наук, професор Ольга Шапран (кафедра освітології та педагогічної інноватики) й кандидат педагогічних наук, доцент Неля Перхайло (кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи) розповіли про досягнення викладачів та поділилися досвідом у сферах освіти, науки та міжнародної співпраці.

Принагідно, вони висвітлили імплементацію професійних стандартів в освітні програми, впровадження інноваційних технологій в освітній процес закладу вищої освіти та підготовку докторів філософії у галузі філософії, психології та педагогіки. Поза тим науковці представили результати виконання ліцензійних умов і акредитаційних вимог, розкрили проблеми, що виникають в роботі кафедр та звернулися до керівництва за допомогою.

Під час зустрічі ректор УГСП Віталій Коцур висловив подяку колективу факультету за плідну роботу та звернув увагу науково-педагогічних працівників на пріоритетні завдання, що стоять перед університетом і факультетом. Також він вказав на існуючі недоліки у спільній роботі та підкреслив важливість залучення талановитої молоді до лав університету.

Варто зазначити, що до обговорення нагальних питань приєднались проректори та керівники відділів, зокрема проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Василь Дудар, керівниця навчально-наукового центру забезпечення якості освіти Олена Усик, керівник навчального відділу Анатолій Брехунець та керівниця відділу профорієнтації та працевлаштування Ольга Костюкевич.

Безперечно така зустріч відображає ефективність професійної комунікації та сприяє розв’язанню освітянських проблем, встановленню гармонійних відносин довіри, поваги та співпраці в структурних підрозділах. Практика комунікації свідчить, що такі зустрічі призводять до плідних результатів, сприяючи оперативному розв’язанню освітніх завдань та підтримці позитивних взаємин.

 

Пресцентр соціально-психологічного факультету

Недавні записи