Кафедра психології і педагогіки дошкільної освіти випустила нову формацію магістрів дошкільної освіти: наші вітання

Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > Кафедра психології і педагогіки дошкільної освіти випустила нову формацію магістрів дошкільної освіти: наші вітання

Нова формація студентів заочної та денної форм навчання за спеціальністю 012 Дошкільна освіта називалися магістрантами постала цього січня в новій якості – вони стали магістрами, отримавши отримали другий рівень вищої освіти «Магістр дошкільної освіти». У ці дні на їх адресу лунають теплі слова від рідного соціально-психологічного факультету та кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Як зазначає доктор психологічних наук, професор, завідувачка кафедри Лариса Калмикова, підготовлено нову генерацію управлінців для закладів дошкільної освіти, здатних компетентно вирішувати проблеми дошкільної освіти в сучасних закладах, адже при їхній підготовці враховані як освітні, так і професійні стандарти вихователя і керівника (директора) закладів дошкільної освіти. Поза тим, вони можуть обіймати посади старших вихователів ЗДО, викладачів психолого-педагогічних дисциплін дошкільної освіти закладів передвищої освіти.

Нині у нової плеяди магістрів дошкільної освіти неприхована радість: вони отримали дипломи магістра державного зразка.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі, кафедра психології і педагогіки дошкільної освіти соціально-психологічного факультету, уся угсп-family зичить своїм випускникам творчих успіхів і кар’єрного зростання.

 

Пресцентр кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти

Недавні записи