Викладачки Юлія Кролівець та Інна Мисан переймали досвід роботи Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку «Mr. Leader Poltava Polytechnic»: домовилися про співпрацю

Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > Викладачки Юлія Кролівець та Інна Мисан переймали досвід роботи Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку «Mr. Leader Poltava Polytechnic»: домовилися про співпрацю

Як вже розповідали на сайті університету, за ініціативи керівництва УГСП 25 січня 2024 року відбулася робоча поїздка сковородинівців до Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». З метою вивчення досвіду роботи Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку «MrLeader Poltava Polytechnic» була проведена робоча зустріч представників кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти соціально-психологічного факультету Університету Григорія Сковороди з практичним психологом, керівником означеного інноваційного центру Євгенією Хоменко.

Кафедру психології і педагогіки дошкільної освіти представляли доктор філософії зі спеціальності «Психологія» Юлія Кролівець та кандидат педагогічних наук, доцента Інни Мисан. Як розповіла Євгенія Хоменко, Центр освіти та піклування відвідують 25 дітей дошкільного віку професорсько-викладацького складу університету. Вони навчаються за унікальними методиками програми «Mr. Leader», затвердженими МОН України, автором якої є народний депутат України, Голова підкомітету з питань раннього розвитку та дошкільної освіти Комітету Верховної ради України з питань освіти, науки та інновацій Володимир Воронов, з яким минулого тижня на кафедрі в УГСП обговорювали новий закон про дошкільну освіту.

Принагідно, Юлія Віталіївна та Інна Володимирівна ознайомилися зі специфікою організації і планування режиму дня дітей, особливостями впровадження сучасних педагогічних технологій та сучасних підходів і методик, видами діяльності в роботі з дітьми дошкільного віку за програмою «Mr. Leader».

Спілкування викладачів з Євгенією Хоменко відбулося в конструктивній, доброзичливій атмосфері. Вона з задоволенням поділилася досвідом роботи Центру освіти та піклування про дітей дошкільного віку «MrLeader Poltava Polytechnic». Звісно ж, домовилися про подальшу співпрацю.

 

Пресцентр кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти

Недавні записи