Викладачі соціально-психологічного факультету завітали до Золотоноші: спілкувалися зі старшокласниками шкіл, гімназій та ліцеїв щодо вступу

Соціально-психологічний факультет > Новини факультету > Викладачі соціально-психологічного факультету завітали до Золотоноші: спілкувалися зі старшокласниками шкіл, гімназій та ліцеїв щодо вступу

У п’ятницю, 2 лютого 2024 року, викладачі соціально-психологічного факультету Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітали до Золотоноші. Спілкувалися зі старшокласниками Золотоніської спеціалізованої школи № 1, спеціалізованої школи інформаційних технологій № 2, гімназію ім. С.Д. Скляренка, спеціалізованої школи №5 та випускових груп Золотоніського професійного ліцею щодо їх майбутнього освітнього вибору. Пресцентр соціально-психологічного факультету вивідав усі деталі візиту та готовий поділитися ними з вами.

Повідомляється, що учасницями поїздки були доцент кафедри іноземної філології, перекладу, методики навчання Світлана Танана; доцент кафедри освітології та педагогічної інноватики Олена Сергійчук; доцент кафедри педагогіки і психології дошкільної освіти Світлана Дем’яненко; доцент, завідувач кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Неля Перхайло. У ході кожної із зустрічей вони демонстрували профорієнтаційні ролики, знайомили потенційних вступників з факультетами у вимірі їх історії та сучасності,  розповідали про особливості освітнього процесу, студентське життя та дозвілля, умови проживання в гуртожитках, волонтерську діяльність альма-матер як до, так і після повномасштабного вторгнення рф на територію України.

Кандидат педагогічних наук, доцент Світлана Дем’яненко розповідала про перелік документів, які необхідно подати після рекомендації щодо вступу на різні спеціальності  в УГСП; ознайомила з вартістю навчання у 2024 році на всіх спеціальностях за контрактною формою навчання, надала вичерпну інформацію про нові спеціальності, які віднедавна з’явилися в університеті.

У свою чергу, розповідь Світлани Танани стосувалася культурного життя та дозвілля, різномаїття напрямів секцій та гуртків, де розвивають свої вміння та таланти здобувачі вищої освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Випускники Золотоніського професійного ліцею цікавилися умовами проживання в гуртожитку; можливостями академічної мобільності студентів та міжнародних програм обміну в університеті.

Виступи викладачів викликав надзвичайну зацікавленість серед випускників Золотоніських освітніх закладів. З позитивним настроєм та емоціями викладачі завершили плідну дискусію щодо вступу до Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

«Вибір майбутньої спеціальності – це досить серйозний і відповідальний крок у житті кожного із них. Вступайте до Університету Григорія Сковороди в Переяславі – не пожалкуєте!», – підсумовують викладачі.

Нагадаємо, представниці кафедри практичної психології зустрілися з учнями Золотоніської спеціалізованої школи №1.

 

Пресцентр соціально-психологічного факультету

Недавні записи