Підсумовано ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри освітології та педагогічної інноватики > Підсумовано ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

У п’ятницю, 16  лютого 2024 року, у онлайн-форматі пройшов ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. З-поміж інших до складу журі Відділення філософії та суспільствознавства секції «Педагогіка» ввійшла кандидат педагогічних наук, доцент кафедри освітології та педагогічної інноватики соціально-психологічного факультету Університету Григорія Сковороди в Переяславі Олена Хмельницька.

Повідомляється, що журі оцінювало п’ять науково-дослідницьких робіт учнів на важливі теми, зокрема згуртування учнівського колективу засобами артеківської педагогіки, особливості національно-патріотичного виховання в системі «Пласту» і «Джури», розвитку творчих здібностей у закладах позашкільної освіти, застосування інтерактивних методів навчання під час змішаної форми організації освітнього процесу, впливу шкільного середовища на формування особистості у соціумі.

Учні-члени Малої академії наук України створили постери та презентували власні наукові проєкти перед журі. Згідно визначених критеріїв, представлені роботи були проаналізовані та оцінено. Це дало учням можливість отримати досвід проведення науково-дослідної роботи та захисту, а також готуватися до участі на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Отримані результати конкурсу свідчать про високий рівень дослідницької роботи учнів-членів Малої академії наук України та визначають їхнє важливе місце у розвитку науки та освіти в Україні.

 

Пресцентр кафедри освітології та педагогічної інноватики

Недавні записи

Категорії