На базі УГСП відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Консолідація українського суспільства в умовах війни і повоєнного відновлення: соціально-антропологічні аспекти»: як стати учасником

Соціально-психологічний факультет > Анонси кафедри філософії і соціальної антропології імені професора І.П. Стогнія > На базі УГСП відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Консолідація українського суспільства в умовах війни і повоєнного відновлення: соціально-антропологічні аспекти»: як стати учасником

У період з 25 по 26 квітня 2024 року за ініціативи кафедри філософії і соціальної антропології імені професора І.П.Стогнія факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Консолідація українського суспільства в умовах війни і повоєнного відновлення: соціально-антропологічні аспекти».

Запрошуємо провідних вчених, викладачів закладів вищої освіти, співробітників наукових та науково-дослідних організацій та установ, здобувачів вищої освіти усіх рівнів, а також представники громадських організацій долучитись до участі у цій події.

Наукові напрями конференції включають важливі аспекти, зокрема:

  1. Соціально-антропологічні виміри війни і миру.
  2. Війна як антицивілізаційне і антигуманітарне явище сучасного світу.
  3. Консолідаційна роль громадянського суспільства в умовах гібридних загроз сучасності.
  4. Теоретичні проблеми і практичні шляхи консолідації українського суспільства в умовах війни і повоєнного відновлення.
  5. Соціально-антропологічні чинники національної стійкості українського народу.
  6. Конструктивні й деструктивні форми консолідації та стратегії національної стійкості.
  7. Консолідаційні властивості національної культури і світогляду.
  8. Національні цінності та спільна цивілізаційна мета українського суспільства як основа консолідаційного процесу.
  9. Соціально-антропологічні засади консолідації українського суспільства і західноєвропейського світу.
  10. Вітчизняні і зарубіжні філософсько-антропологічні дослідження консолідації суспільства у воєнний і повоєнний час.

Робочі мови конференції: українська, англійська.

Задля участі, надсилайте матеріали доповіді та інформацію про автора не пізніше ніж 21 квітня 2024 року за адресою: philosophic.department@ukr.net.

Матеріали конференції будуть опубліковані у збірнику наукових праць за матеріалами конференції «Консолідація українського суспільства в умовах війни і повоєнного відновлення: соціально-антропологічні аспекти».

Також повідомляється, що усі учасники конференції гарантовано отримають сертифікати учасника (12 годин, 0,4 кредита ЄКТС).

Вартість участі та публікації матеріалів – 250 грн. Ціна проїзду та проживання оплачуються учасниками самостійно. Організаційний внесок покриває витрати, пов’язані з редакційною обробкою та версткою наукових праць, сертифікату та програми конференції в електронному варіанті. Друкований варіант збірника та сертифікату замовляється та оплачується додатково.

Організаційний внесок має бути перерахований до 21 квітня 2024 р. за реквізитами.

У квитанції обов’язково вказати: П.І.Б., організаційний внесок за участь у науково-практичній конференції «Консолідація українського суспільства в умовах війни і повоєнного відновлення: соціально-антропологічні аспекти».

Адреса оргкомітету і місце проведення конференції: вул. Сухомлинського, 30, корп. 1, к. 312, м. Переяслав, Україна, 08401 Університет Григорія Сковороди в Переяславі, соціально-психологічний факультет, кафедра філософії і соціальної антропології імені професора І.П.Стогнія

Більше деталей щодо реєстрації знайдете у інформаційному листі.

За додатковою інформацією звертайтеся до контактних осіб оргкомітету конференції:

  • +(050)-387-42-66 (Рик Сергій Миколайович),
  • +(093)-622-91-71 (Юхименко Наталія Федорівна).

 Бажаємо плідної роботи та конструктивних дискусій у ході конференції! З нетерпіння чекаємо ваших зголошень.

 

Пресцентр кафедри філософії і соціальної антропології імені професора І.П.Стогнія

Недавні записи