ХІV Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених «Перспективи розвитку сучасної психології»: коли відбудеться і як стати її учасником

Соціально-психологічний факультет > Анонси кафедри психології > ХІV Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених «Перспективи розвитку сучасної психології»: коли відбудеться і як стати її учасником

У п’ятницю, 26 квітня 2024 року, в онлайн-форматі з використанням інформативно-комунікаційної платформи Microsoft Teams, за ініціативи кафедри психології соціально-психологічного факультету Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться ХІV Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених «Перспективи розвитку сучасної психології».

Як зазначають організатори, головною метою конференції стане пошук розв’язання актуальних проблем сучасної психологічної науки, налагодження співпраці між різними ученими та практиками, обмін дослідницьким досвідом і результатами наукових пошуків, напрацювання та презентація інноваційних ефективних психотехнологій.

Для кожного учасника взяти участь у конференції – це можливість:

  • побути в колі науковців-однодумців, де ви зможете обговорити актуальні наукові та практичні питання, обмінюватися ідеями та досвідом;
  • набути досвід публічної презентації ваших наукових доробків;
  • опублікувати матеріали ваших наукових розвідок у збірнику наукових праць, що додасть авторитету вашим дослідженням та розповсюдить їх серед широкої аудиторії;
  • отримати сертифікат учасника конференції, який враховується як 0,2 кредити ECTS та підтвердить зростання вашої кваліфікації.

Основні напрями роботи:

  1. Концептуальні питання сучасної психології;
  2. Психологія соціальних комунікацій та групової взаємодії;
  3. Специфіка роботи психолога в екстремальних та кризових ситуаціях»
  4. Активізація психологічних ресурсів особистості в умовах соціальних викликів

Регламент роботи конференції:

10:00відкриття конференції, вітальні слова організаторів та президіума;
10:20пленарне засідання (доповіді видатних науковців у сфері психології);
11:00доповіді учасників конференції (до 20 хвилин);
13:00майстер-класи психологів-практиків у різних галузях (до 40 хвилин);
15:30підбивання підсумків роботи, визначення перспектив розвитку психологічної науки та практики;
16:00завершення роботи ХІV конференції.

Мови конференції: українська, англійська.

Задля участі у конференції необхідно до 15 квітня 2024 року зареєструватися за посиланням.

Формати участі:

  • участь в якості учасника без підтверджувальних документів – безкоштовно.
  • участь в роботі конференції: програма, сертифікат – 100 грн.
  • участь в роботі конференції: програма, сертифікат, публікація тез в електронному форматі збірника – 150 грн. (+ 50 друкований).
  • участь в роботі конференції: програма, сертифікат, публікація статті в електронному форматі збірника – 200 грн. (+ 75 друкований).

Повідомляється, що у рамках роботи конференції буде виданий збірник наукових праць «Перспективи розвитку сучасної психології», який буде розміщено в репозитарії Університету Григорія Сковороди в Переяславі та індексуватися в Google Scholar.

Зазначається, що збірник видається з метою апробації наукових досліджень та практичних доробок учасників конференції, а також задля популяризації кращого досвіду у сфері збереження ментального здоровʼя населення.

Більше деталей знайдете в інформаційному листі, а за додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до контактних осіб оргкомітету конференції:
+38 (063) 479 45 75 – доцент кафедри психології Леонід Ніколаєв.

Адреса оргкомітету: вул. Сухомлинського, 30, к. 319, м. Переяслав, 08400 Університет Григорія Сковороди в Переяславі кафедра психології. Електронна адреса: psychology.uhsp@gmail.com

Запрошуємо всіх охочих долучитися до цього важливого заходу, який обіцяє бути не лише плідним з погляду знань, а й надзвичайно цікавим і корисним досвідом для всіх учасників.

 

Пресцентр кафедри психології

Недавні записи