Здобувачі кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти поспілкувалися зі стейкхолдером освітньо-наукової програми Олегом Кокуном: знайомилися з історією та специфікою діяльності співробітників психології імені Г.С. Костюка НАПН України в умовах сучасної війни

Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > Здобувачі кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти поспілкувалися зі стейкхолдером освітньо-наукової програми Олегом Кокуном: знайомилися з історією та специфікою діяльності співробітників психології імені Г.С. Костюка НАПН України в умовах сучасної війни

У середу, 24 квітня 2024 року, у межах проходження науково-дослідної практики здобувачі другого магістерського рівня соціально-психологічного факультету кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти спеціальності 053 Психологія Університету Григорія Сковороди в Переяславі зустрілись зі стейкхолдером ОНП, заступником директора інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України Олегом Кокуном.

Під час зустрічі магістранти ознайомилися з історією та специфікою діяльності співробітників інституту в умовах сучасної війни і складних соціальних викликів. Олег Матвійович відзначив необхідність кардинальних змін у напрямках наукових досліджень, що враховували б психологічні потреби військовослужбовців та осіб, які потерпіли фізичні чи психологічні травми.

Також студенти дізналися про структуру закладу, лабораторії, тематику наукових досліджень та роботу наукової бібліотеки. Ця інформація є професійно важливою для розвитку загальних і фахових компетентностей студентів, пов’язаних з науковою діяльністю.

У кінці зустрічі магістранти мали можливість поставити запитання Олегу Кокуну та висловили щиру вдячність за корисну інформацію, бажаючи творчих успіхів та миру.

Як зазначають організатори, зустріч стала важливим кроком у розумінні студентами актуальних викликів у психологічній науці та їх впливу на сучасне суспільство.

Нагадаємо, що викладачі кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти в реєстрі експертів з акредитації освітніх програм НАЗЯВО.

 

Пресцентр кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти

Недавні записи

Категорії