«Супервізія як допомога допомозі»: сковородинівців запрошено на лекцію науковиці, психолога-консультанта і супервізора Інни Лапченко

Соціально-психологічний факультет > Анонси кафедри психології > «Супервізія як допомога допомозі»: сковородинівців запрошено на лекцію науковиці, психолога-консультанта і супервізора Інни Лапченко

Кафедра психології соціально-психологічного факультету та Навчально-методична лабораторія психології групової роботи Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошують вас на унікальну гостьову лекцію в рамках дисципліни «Супервізійна діяльність психолога» освітньо-професійної програми «Консультативна психологія».

Уже завтра, 10 травня 2024 року о 17:00 на платформі «Microsoft Teams» розпочнеться лекція кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології Державного торговельно-економічного університету (м. Київ), психолога-консультанта, супервізора Інни Лапченко на тему «Супервізія як допомога допомозі».

Супервізія – це невід’ємна частина професійного розвитку психолога. Вона дозволяє отримати підтримку, зворотний зв’язок та нові ідеї від досвідченого колеги. Участь у цій лекції дасть вам можливість зануритися у світ супервізії, дізнатися про її правила, фокуси уваги та варіанти роботи. Ви зможете поставити запитання експерту та поділитися власним досвідом.

Під час лекції ви матимете нагоду поглибити свої знання про правила супервізії та особливості їх реалізації; фокуси уваги супервізії й варіанти роботи супервізійної групи.

«Долучайтеся до нашої спільноти небайдужих та прогресивних психологів! Давайте разом підвищувати якість психологічної допомоги через професійну супервізію», – закликають на кафедрі психології.

Задля участі в анонсований час перейдіть, будь ласка, за посиланням у «Microsoft Teams»: https://cutt.ly/New208Zo.

 

Пресцентр кафедри психології

Категорії