Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > Магістранти кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти поспілкувалися з деканом КЗ «Луцький педагогічний коледж» Наталією Івановою

У четвер, 19 вересня 2024 року здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти соціально-психологічного факультету кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти спеціальності 053 «Психологія» та 012 «Дошкільна освіта» зустрілись зі стейкхолдером освітньо-професійної програми Психологія, доктором філософських наук, доцентом, деканом Комунального закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Наталією Володимирівною Івановою. Про що говорили?

Зустріч проходила у форматі діалогу, де магістранти мали можливість поставити запитання, які їх цікавили. Серед іншого вони стосувалися організації викладацької практики або підготовки до різних форм занять. Принагідно, Наталія Володимирівна поділилася власним досвідом проходження такої практики та надала слушні і корисні рекомендації.

Також під час зустрічі декан коледжу ознайомила магістрантів зі структурою навчального закладу, контингентом здобувачів, спеціальностями за якими здійснюється підготовка фахівців, засобами безпеки, формами навчання студентів коледжу, напрямками і здобутками науково-методичної роботи викладачів, переліком психологічних дисциплін, які викладаються на різних факультетах і курсах педагогічного коледжу. Особливо важливою для магістрантів була інформація про умови організації викладацької практики на базі Луцького педагогічного коледжу.

«Усі практиканти будуть забезпеченні проживанням у гуртожитку, а  викладачі коледжу нададуть навчально-методичну допомогу в підготовці до лекційних, семінарських і практичних занять. Крім того, наголошую на  можливості проведення занять практикантами в онлайн режимі, зокрема щосуботи, оскільки саме в цей день така форма навчання практикується у коледжі», – зазначила Наталія Іванова.

Магістранти вдячні за корисну інформацію та можливість проходити викладацьку практику в стінах Луцького педагогічного коледжу, адже це стане для них важливим кроком на шляху до професійного становлення.

 

Пресцентр соціально-психологічного факультету

Категорії