Вітання з нагоди Дня народження Ліани Вікторівні Яценко

Соціально-психологічний факультет > Вітання > Вітання з нагоди Дня народження Ліани Вікторівні Яценко

Учора, 20 березня 2019 року, свою річницю нев’янучої краси та кришталевої мудрості відзначила кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, заступник декана соціоісторичного факультету з навчальної роботи Ліана Вікторівна Яценко. За гарною традицією, що склалась в нашому університеті та на нашому сайті, ми висловлюємо найщиріші слова поваги і вдячності Ліані Вікторівні та надсилаємо їй свої найщиріші вітання.

Вельмишановна Ліано Вікторівно!

Увесь професорсько-викладацький та студентський колективи соціоісторичного факультету нашого університету зичать Вам міцного здоров’я, добробуту, добра, радості, хорошого настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло й затишок завжди панують у Вашому домі, а сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання здійснюються тільки-но Ви про це подумаєте.

Бажаю Вашому човну легко проходити пороги труднощів, не втратити керування у вирі кохання й обов’язково допливти до водоспаду щастя. Хочемо, аби завжди у Вас всього було вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплення, любові, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій, сили та хоробрості. А головне, щоб у потрібну хвилину у Вас завжди було те, що Вам потрібно!

Хочемо, аби з кожним сходом сонця ще одна задумана Вами мрія неодмінно здійснювалася. І нехай нескінченним буде запас бажань, але кожне з них – заповітним.

Ваші колеги та студенти

 

Leave a Reply

Недавні записи

Категорії