Ювілей психолога Леоніда Олеговича Ніколаєва – наші вітання

Соціально-психологічний факультет > Вітання > Ювілей психолога Леоніда Олеговича Ніколаєва – наші вітання

У сонячний, весняний день, 28 березня 2019 року перший поважний ювілей завітав до кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології соціоісторичного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», бізнес-тренера, сертифікованого коуча ECF Леоніда Олеговича Ніколаєва!

Вельмишановний Леоніде Олеговичу!

Усі ми знаємо Вас як чудового фахівця, цілителя душ і настроювача гармонії, прекрасного психолога та викладача. З нагоди Вашого ювілею хочемо побажати, аби Вам, повсякчас, вдавалося допомогти людині, знайти вихід з будь-якої ситуації.  Нехай все подальше Ваше життя буде не менш насиченим і різноманітним, нехай колеги та студенти, Ваші клієнти, дарують Вам свою щиру вдячність, близькі люди – любов і турботу, а життя – успіх та благополуччя.

Нехай ця знаменна ювілейна дата стане для Вас переходом на новий щабель у житті. Бажаємо Вам з кожним роком ставати успішнішим, міцнішим і, звичайно, здоровішим. Нехай усі Ваші мрії і задуми отримують якнайшвидше втілення, аби звільнялося місце для нових.

Хочемо, аби поруч з Вами завжди були вірні друзі, колеги та студенти, які, у будь-яку хвилину, неодмінно допоможуть і підтримають. Радуйте нас своєю променистою посмішкою і прекрасним настроєм, за які ми Вас так любимо і поважаємо!

З любов’ю та повагою професорсько-викладацький та
студентський колективи ун
іверситету, психологи

Leave a Reply

Недавні записи

Категорії