Вітаємо з ювілеєм Ольгу Олексіївну Грейліх

Соціально-психологічний факультет > Вітання > Вітаємо з ювілеєм Ольгу Олексіївну Грейліх

Сьогодні, 10 квітня 2019 року, ювілей святкує кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології соціоісторичного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», чуйний викладач та чарівна жінка Грейліх Ольга Олексіївна.

Дорога Ольго Олексіївно!

Не секрет, що психологія – це точна та складна наука, в якій таємниць не менше ніж в алхімії. Стати справжнім майстром у ній може лише людина, яка щиро вірить у те, що світ і людей, які живуть у ньому, можна зробити кращими. Саме такою людиною, для багатьох колег та студентів, є Ви, шановна ювілярко.

У цей чудовий день ми щиро зичимо Вам безмежного щастя, міцного здоров’я, благополуччя, достатку, наснаги, посмішок та лише хороших людей на Вашому життєвому шляху.

Нехай усі Ваші задуми та починання неодмінно спіткає удача, а поряд завжди крокують віра, надія та любов. Ми вдячні Вам за невтомну багаторічну працю на благо нашого університету, і хочемо, аби доля обдарувала Вас всіма можливими і навіть, здавалося б, неможливими гараздами.

З щирою повагою Ваші колеги та вдячні студенти

Leave a Reply

Недавні записи

Категорії