Сердечні вітання з нагоди Дня народження Юлії Сергіївни Стукало

Соціально-психологічний факультет > Новини факультету > Сердечні вітання з нагоди Дня народження Юлії Сергіївни Стукало

Сьогодні, 16 липня 2019 року, День народження святкує старший лаборант кафедри історії та культури України, голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» соціоісторичного факультету (відділення історії) Юлія Сергіївна Стукало.

Дорога Юліє Сергіївно!

Ви – невичерпне джерело енергії і життєлюбства. У цей чудовий день зичимо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Бажаємо міцного здоров’я, безмежного щастя, щирих почуттів, яскравих барв життя і тільки радісних емоцій, а також вірних друзів, гарних новин та чудового настрою кожного дня.

Нехай тепло й затишок завжди панують у Вашому домі, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, бажання здійснюються тільки-но Ви про це подумаєте, а душу завжди зігріває радість від яскравих моментів і позитивних вражень.

Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

З повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Leave a Reply

Недавні записи

Категорії