Ювілейна дата у житті Ольги Михайлівни Іщенко – наші вітання

Соціально-психологічний факультет > Новини факультету > Ювілейна дата у житті Ольги Михайлівни Іщенко – наші вітання

Крайній день липня завжди має особливе значення та святковий настрій для соціоісторичного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», адже саме у цей день свою з’яву на світ відзначає, донедавна, заступниця декана факультету з навчально-виховної роботи, а нині старший викладач кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання Ольга Михайлівна Іщенко. У 2019 році ця дата набуває особливої урочистості, адже Ольга Михайлівна відзначає свій поважний життєвий ювілей.

Вельмишановна Ольго Михайлівно!

Професорсько-викладацький та студентський колективи соціоісторичного факультету, всього нашого університету, поспішає привітати Вас з ювілеєм і побажати багато світла, добра, радості, тепла. Не знай горя, смутку, прикростей. Нехай життя буде наповнене приємними сюрпризами. Бажаємо здоров’я, бадьорості духу, довголіття, благополуччя, щастя, достатку.

Хай дорога життя і далі буде спокійною й доброю, нехай не тривожать душу смутку і біди, хай в двері стукає лише радість і щастя, нехай поруч будуть улюблені люди, нехай за вікном світить яскраве сонце удачі.

Зичимо у повному здоров’ї і з оптимізмом продовжувати свій шлях, пишатися прожитими роками і досягнутими успіхами, дорожити близькими і зігрівати своє серце любов’ю. Здоров’я тіла, молодості душі, блиску очам. Щасливого продовження довгого і яскравого життєвого шляху, Ольго Михайлівно!

Щиро Ваші колеги та студенти!

Leave a Reply

Недавні записи

Категорії