Вітаємо з Днем народження Валентину Констянтинівну Молоткіну

Соціально-психологічний факультет > Новини факультету > Вітаємо з Днем народження Валентину Констянтинівну Молоткіну

У другий день серпня свій день народження відзначає чарівна жінка, мудрий викладач та науковий керівник, людина глибокої душі та чуйного й надзвичайно доброго серця Валентина Костянтинівна Молоткіна доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри історії та культури України.

Дорога Валентино Костянтинівно!

У день Вашого народження професорсько-викладацький та студентський колективи університету, соціоісторичного факультету, бажають Вам особистого щастя, безмежної енергії та наснаги у Вашій відповідальній та благородній справі. Ми зичимо Вам вічної весни у душі, мільярди щасливих моментів, безперервного позитивного потоку щасливих подій, всепоглинаючої і справжньої любові.

Нехай з кожним роком життя у Вас буде все більше сил для великих звершень і реалізації поставлених цілей. Нехай  творчі ідеї ллються рікою і втілюються в реальне життя. Нехай удача супроводжує Вас в будь-яких починаннях! Бажаємо нехай  Ваша краса примножується  разом із життєвою мудрістю.

Ваш невичерпний запал, працелюбність, мудрість, феноменальна рішучість та вольовитість, але в той же час відкритість та людяність воістину вражає. Від усієї душі на довгі-довгі роки бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейної злагоди, оптимізму та нових перемог на ниві вищої освіти!

Ваші колеги та студенти, колектив кафедри історії та культури України

Leave a Reply

Недавні записи

Категорії