Соціально-психологічний факультет > Новини кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти > Здобувачі соціально-психологічного факультету знову зустрілися з мистецтвом в Переяславській художній школі імені Петра Холодного

Мистецькі мандри студентів соціально-психологічного  факультету тривають. Днями разом з кандидатом філософських наук, доцентом кафедри психології та педагогіки дошкільної освіти, заступником декана з виховної роботи Тамарою Андреєвою та кандидатом педагогічних наук, старшим викладачем кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Оленою Литвишко вони відвідали виставку робіт учнів Переяславській художній школі імені Петра Холодного, присвячену життю та творчості Тараса Шевченка.

Як повідомляє пресцентр соціально-психологічного факультету, студенти з цікавістю прослухали розповідь директорки школи Ірини Кузьмицької про історію закладу, національні традиції та техніки, до яких залучають учнів.

Надалі сковородинівці переглянули роботи учнів Віталія Большешальського, Тетяни Трухан, Ірини Кузьмицької. Особливе захоплення викликали вироби з соломи, автором яких є Костянтин Тесля та його учнів, а також вироби у техніці «ткацтво» Тетяни Трухан.

Роботи дітей, представлені на виставці, зокрема за тематикою творців Великого Кобзаря, не могли не сподобатися її гостям. Тут і «Садок вишневий коло хати», і «Хлюпочеться качаточка поміж осокою», «Катерина» та інші.

Нагадаємо, раніше студенти відвідали виставку робіт Альберта-Лейзера Фельдмана «Колоритні епізоди штетла» до 165-ї річниці від дня народження класика єврейської літератури Шолом-Алейхема, що нині експонується у мистецькій галереї КЗ «Переяславського ЦКМ». Там представлено 15 картин художника.

 

Пресцентр соціально-психологічного факультету

Недавні записи